Nieuws

Oktober 2021:

in het weekend van 9 oktober is er schade ontstaan aan de praktijk in Nistelrode. Alhoewel het er van de buitenkant anders uitziet is de praktijk gewoon geopend op maandag, donderdag en vrijdag.

 

Maart 2021:

De praktijk in Ravenstein verhuist naar een nieuw adres in Herpen. De praktijk in Herpen zal geopend zijn op vrijdagochtend.

 

April-Mei 2020:

vanaf 29 april zal de praktijk naast spoedzorg weer geopend zijn voor reguliere voetzorg. De praktijken op de verschillende locaties zijn aangepast om de veiligheid te kunnen waarborgen.

Bij binnenkomst wordt er gevraagd om uw handen te desinfecteren met handdesinfectie. Daarnaast zal ik tijdens de behandeling gezichtsbescherming dragen, handschoenen dragen en zoveel mogelijk afstand houden. Na elke behandeling zal de gebruikte apparatuur en behandelbank gedesinfecteerd worden.

Mocht u last hebben van koorts of veel moet hoesten dan vraag ik u de behandeling uit te stellen. Ook zou ik u willen vragen zoveel mogelijk alleen op de afspraak te komen.

 

Mei 2018:

Podotherapie van den Heuvel heeft de door de beroepsvereniging uitgevoerde audit goed afgesloten met een 8,9. Dit betekent dat de praktijk in het bezit is gekomen van het keurmerk voor podotherapie en voldoet aan de gestelde criteria van de beroepsvereniging NVvP.

 

 

Lente/zomer 2018:

 Heeft u problemen met het vinden van open schoenen waar u zolen in passen? Bij podotherapie van den Heuvel kunt u op maat gemaakte sandalen en slippers laten maken. Uw steunzool wordt dan in de slipper of sandaal verwerkt. Voor meer informatie belt u naar de praktijk.  

 

 

Januari 2018:

 

Herregistratie Podotherapie van den Heuvel in het kwaliteitsregister voor paramedici. Podotherapie van den Heuvel is weer geregistreerd in het kwaliteitsregister voor de periode 2018-2023  

 

 

Maart 2017:

 

Opening nieuwe vestiging op de Verver 1e in Ravenstein (Locatie Dialysecentrum Ravenstein)  

 

 

November 2013: 

 

Podotherapie van den Heuvel gestopt met de vestiging in Zeeland. Om te voldoen aan alle kwaliteitseisen van beroepsvereniging en verzekeringen is besloten om op een professionelere manier de praktijk voort te zetten op de locaties in Schaijk en Nistelrode. Alle klanten uit Zeeland zijn natuurlijk van harte welkom op deze locaties.  

 

Maart 2013:

Podotherapie van den Heuvel is geherregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici. Dit wil zeggen dat er de afgelopen jaren voldoende cursussen, scholingen en congressen zijn gevolgd om lid te kunnen blijven van dit kwaliteitsregister.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nistelrode

Blauwesteenweg 39
5388 SC Nistelrode
Tel: 06-30 074 272

Schaijk

Lorskensstraat 1e
5374 BC Schaijk
Tel.: 06-30 074 272

Herpen

St. Sebastianusstr. 10
5374 AE Herpen
Tel.: 06-30 074 272